Kycklinglasagne med keso

45471-85

Direkt från ugnen söndag kväll:

Kycklinglasagne med keso

 

3 kycklingfiléer

2 burkar keso med grillad paprika

1,5 dl svarta oliver utan kärnor

2 röda paprikor

15 cm purjolök

1 förpackning creme bonjour tomat

1 förp färska lasagneplattor

I näve färska eller torkade kryddor, ex oregano, timjan.

Hackade valnötter

Salt och peppar

 

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka filéerna och stek i stekpanna på medelhög temperatur. Tillsätt hackad paprika och purjolök när kycklingen börjat ”vitna”. Låt steka tills kycklingen är genomstekt och paprikan är mjuk. Tillsätt kryddor. Hacka oliver och blanda med keso samt creme bonjour. Varva kesoröra, kyckling och lasagneplattor i ugnsform. Häll på hackade valnötter och gratinera i ugn i 15-20 min, tills valnötterna fått färg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback