Aj aj aj så gott med tacopaj!

Foto: irm
Tacopaj
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
150 g smör eller margarin
3 msk mjölk
2 tsk salt
150 g smör eller margarin
3 msk mjölk
2 tsk salt
Blanda mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt mjölk och arbeta snabbt ihop degen. Låt vila kallt en stund. Tryck ut degen i en smord pajform.
Förgräddas 10 min i 225° - 250°
Stek:
500 g köttfärs
1 påse taco-krydda
1 dl vatten
Lägg i formen med pajdegen
Skiva:
2 Tomater
1 Lök
1 Paprika
Champinjoner
Lägg ovanpå köttfärsen
Ostsås:
5 dl crème fraiche
6 - 8 msk majonnäs
3 - 6 dl riven ost
Svartpeppar
Rör ihop. Bred över. Grädda 15 - 20 min i ugn. Servera med grönsallad.
1 Lök
1 Paprika
Champinjoner
Lägg ovanpå köttfärsen
Ostsås:
5 dl crème fraiche
6 - 8 msk majonnäs
3 - 6 dl riven ost
Svartpeppar
Rör ihop. Bred över. Grädda 15 - 20 min i ugn. Servera med grönsallad.
Kommentarer
Trackback