Minipajer med fetaost

45471-22 
Foto: Arla

16 st eller en stor

Pajdeg
2 1/2 dl vetemjöl
75 g smör
3/4 dl Kesella lätt

Fyllning
100 g Apetina feta
8 körsbärstomater
3 ägg
2 1/2 dl Kelda matlagningsgrädde
1 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i 16 små engångsaluminiumformar. Låt formarna stå i kylen i ca 30 min. Sätt ugnen på 225 grader. Mosa osten och dela tomaterna i halvor. Vispa ihop ägg grädde, salt och peppar. Lägg osten i formarna och häll på äggstanningen. Lägg i en tomathalva i varje form. Grädda i mitten av ugnen i 18-20 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback